Jenny is ‘onze’ regeltante. Ze is een ster in planningen en straalt wanneer ze die berg met taken weer heeft weggewerkt. Haar collega’s hebben geen 9-tot-5-mentaliteit. Het aanpakkers-DNA is er dus écht met de paplepel ingegoten bij Kok Lexmond. Dat vindt ze ook mooi aan haar collega’s, naast de dolletjes en de gezelligheid natuurlijk. ‘We hebben hier echt wat over voor elkaar’, vertelt ze.

Jenny zit op de planning en nog niet zo heel lang, een jaartje ongeveer. Maar ze heeft nu al een grote groei doorgemaakt. Ze reageerde op een vacature die inmiddels al vervuld was. Toch raakte ze in gesprek en voelde meteen de klik. Er was nog een andere functie beschikbaar op de administratie, waar ze vól enthousiasme aan de slag ging. Ze heeft namelijk een scherp oog voor detail, maar houdt ook van contact met klanten en met ‘buiten’, de vakmensen op de klus dus.

‘Je krijgt echt waardering voor het werk dat je doet en ik ben blij dat dit op mijn pad is gekomen.’

Van de administratie groeide ze door naar de planning. Een vrouw met ambities, kunnen we wel stellen. Ze heeft nu echt ‘haar plekje’ gevonden en vindt elke dag een uitdaging. ‘Geen dag is hetzelfde’, vertelt ze. ‘De ene dag ben je constant bezig met de telefoon opnemen en de andere dag ben je hotelreserveringen aan het regelen voor de jongens in de kost.’ Een gevarieerde baan, want ze helpt óók nog met de administratie. Aan afwisseling geen gebrek, zullen we maar zeggen.

Gelukkig wordt Jenny enorm blij van die afwisseling en ondanks dat het gros van haar collega’s ‘buiten’ loopt, ziet ze die ook regelmatig aan het einde van werkdag óf op een van de bedrijfsuitjes bijvoorbeeld. Ze werd al snel als ‘nieuwe en enthousiaste dame’ herkend, vertelt ze. ‘Je krijgt echt waardering voor het werk dat je doet en ik ben blij dat dit op mijn pad is gekomen.’ En dat zijn wij ook, ze is een echte aanvulling op ons team.